keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

9/20
Delirium: Rakkaus on harhaaLauren Oliver

          >Uutisoi: Kirjoita teoksen päätapahtumista sanoma- tai iltapäivälehteen tarkoitettu uutinen. Huom. uutisen rakenne
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Teinien myötä vankilaan?
Lena Halowayn rikostoveri on löydetty ja pidätetty, mutta missä Lena on?

Olemme pysyneet vahvoina, kun 64 vuotta sitten saimme tiedon, että suuri vihollissemme on amor deliria nervosa, rakkaus. Lena päätti toisin, vaikka oma äitinsä teki itsemurhan juuri rakkaudellisitä syistä. Emme ole selvittäneet vielä minne hän on paennut, mutta olemme lähellä. Lena asui tätinsä Carolin ja serkkunsa Jennyn ja Gracen kanssa ja heitä on kaikkia kuulusteltu. Valitettavasti myös Brian Schraffia ja hänen perhettään on kuulusteltu, sillä epäilykset olivat osoittaneet heillekkin sillä nuori Brian oli kihloissa Lenan kanssa. Hän itse kommentoi että "Lena ei ole ollut tekemisessä minun kanssa jonkiin aikaan. Vaikka hän olikin erikoinen henkilö, en olisi tälläistä temppua arvannut häneltä". Brian oli myös silminnäkiljänä kun Lenan pariin tuli kyse.

Löysimme Alexin ja Lenan matkalla aitauksille, mutta Lenaa ei olla vielä saatu kiinni. Tämä koko asia alkoi kun oli Lenan arvioinnin aika ja jonkinlainen pila oli meneillään ja lauma lehmiä rynsi sisälle taloon. Lenan arviointia pii siirtää ja siinä ajassa tämä kommellus alkoi. Poliiseilla on kaikki hallinnassa joten ei hätää.

Tietojemme mukaan Alex ja Lena ovaat salaan tavanneet pitkään. Alex on kylläkin parannettu, mutta Lenan aikaan olisi vielä ollut aikaa. Vielä eilen illalla Lena oli kotonaan tätinsä kanssa, mutta jotenkin hän livahti pakoon eikä häntä ole sen jäkeen nähty. Jos kukaan näkee mitään salaperäistä kertokaa heti poliisille ja nämä voidaan jättää taaksemme. Tietojemme mukaan 37 Brooks on ollut jonkinlaisena tapaamis paikkana ja sen turvallisuus systeemit ovat laitettu nyt uudelleen. Emme usko, että Lena pääsee pitkälle minnekkään ja tästä opimmekin, että mitä nopeammin parannumme amor deliria nervosasta sitä nopeammin kaikki kauhut vähenevät vahingoiden myötä, kuten viime numerossamme kerroimme. Ensi numerossa taas kerromme miten entinen musiikki on haitannut aivojamme, uuden tiedeartikkelin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti