maanantai 8. kesäkuuta 2015

3/20
Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille- Ransom Riggs
Kirjoita poliisiraportti teoksen tapahtumista.

Kirja oli mielenkiintoinen sillä se on kerrottu fantasiana, mutta muut kuin he (Miss Peregrin, ja lapset) eivät tiedä sitä. Siksi päätin myös tehdä tästä aiheesta sillä se mitä kirjassa tapahtu ei näy muille ihmisille. He eivät tiedä lapsista joilla on voimia, eivätkä he tiedä mitään pahoista olioista tai hahmoista. Myös tätä aihetta kirjoittaessa pystyi hyvin miettimään miten se saattaisikaan jatkua ja mitä kirjan jälkeen muut ihmiset reagoisivat.
     Toinen asia oli kuvat. Ne loivat tunnelman joka oli aika mystinen ja ne sopivat aina täydellisesti tapahtumiin ja tekivät siitä vielä mielenkiintoisemman.

Kuten tiedämme saarellamme on vanha talo joka oli ennen "Miss Peregrines Home for Peculiar Children". Se on ollut saaremme asukkaiden kummastuksen aihe, johon aion nyt virallisesti vastata. Vaikka on syitä epäillä, että sielä käy väkeä, emme ole löytäneet mitään todisteita siihen, että se on vaarallinen paikka. Viesteijä on tullut meille poliiseille siitä, että sieltä on kuultu mellakoita, mutta tässä vaiheessa emme aijo tehdä mitään.
        Toinen aiheemme tälle artikkelille on Jacob Portman. Hän saapui saarelle syystä, että isoisänsä asui ennen täällä. Vaikka hänet on ilmoitettu epäilyttäväksi, näemme hänet vain uteliaana poikana, emmekä näe syytä miksi pitäisi tehdä lisä tutkimuksia. Edelliset tutkimukest on tehty jo vuosien varrella hänen näkemisitään eikä mitään oltu löydetty. Mutta koska häntä ei olla nähty yli 24 tuntiin on meidän syytä edetä raporttiamme kadonneena ihmisenä. Jacobin isä on ottanut yhteyttä ja hänellä on aikeet palata takaisin kotiin ja pois saareltamme sillä ehkä näin teki Jacobkin. Jos kukaan on nähnyt häntä tulkaa jutteleemaan niin pian kuin mahdollista, mutta jos emme saa mitään tietoa on tutkimuksemme siirrettävä saareltamme toisille viranomaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti